Хранителна добавка Индол-3 Карбинол

Хранителни добавки Индол-3 Карбинол

Магазин за хранителни добавки в София-най-добрите Индол-3 Карбинол, Indole-3-Carbinol Най-добрия избор на Индол-3 Карбинол, Indole-3-Carbinol  с гарантиран произход и безплатна консултация

вторник, 25 август 2015 г.

Индол 3-карбиенол спира развитието на ракови клетки

Индол 3 карбинол рак


Изследвани са механизмите, чрез които консумацията на индол-3-карбинол, може да повлияе на заболеваемостта от рак и фокуса е върху способността му да променя метаболизма на естроген и други клетъчни реакции.Безспорен е факта, че Indole-3-Carbinol притежава мощна анти туморна активност, като предизвиква значително подобрение в туморната регресия!Индол-3-карбинол може да помогне за предотвратяване на рак на: дебелото черво, ендометриума, черния дроб, левкемия, маточната шийка, гърдата, простата, яйчниците, кожата, причинени главно от папиломен вирус.



Индол-3-карбинол[1], компонент на кръстоцветните зеленчуци, се оценява за ефикасност в предотвратяването на химически индуцирани гръдни тумори с три различни протоколи. Тъй като това съединение е нестабилно, се прилага чрез сонда, а не в диета. Предварително проучване на правилната доза разкри, че дозировка от 100 и 50 мг / ден, за 5 седмици, не са токсични.Първоначалните проучвания показват, че индол-3-карбинол е високо ефективен химиопрофилактичен методи (за намаляване на 91-96% в рак кратност). Следващите изследвания показват, че прилагането на индол-3-карбинолможе да попречи на млечната канцерогенеза от преки и непреки действащи канцерогени. Ето защо, индол-3-карбинол може да е добър кандидат за химио профилактика на рак на гърдата при жените.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки